Maatwerkvraag…

Vraag van een onderwijsorganisatie:

“Wij gebruiken een standaard administratiesysteem op onze school, ik vroeg me af of er eventueel documentatie ter beschikking is omtrent het gebruik en de maatwerk-inrichting van EA-Match?”

Antwoord:

Ai, dat is best een inhoudelijke vraag. EA-Match is een pakket gericht op toepassing van de inhoud, niet gebaseerd op standaarden of administratie, dat is juist de reden van de inzet van het pakket bij onder andere deze scholen. Iedere school kan namelijk het eigen, schooleigen proces in het systeem verwerken en steeds verder finetunen en bijstellen. Zou het dan niet praktischer zijn om eens af te spreken bij een school/de scholen om aldaar te kijken hoe het pakket wordt gebruikt? Iedere school geeft er namelijk zijn eigen kleur aan, waarbij het natuurlijk wel zo is dat het werkproces van scholen onder 1 bestuur zo goed als identiek is. Ook kunnen ze bij de scholen zelf veel beter verwoorden waarom met EA-Match wordt gewerkt dan dat wij dat kunnen toelichten, het gaat namelijk steeds over de inhoud, toegepast op de specifieke doelgroep van de school. Eventuele documentatie / handleiding is dan ook altijd maatwerk en niet standaard beschikbaar.
Mochten we van dienst kunnen zijn bij het overleg op of met de school/scholen, dan doen we dat graag, laat het dan even weten!


Download hier de brochure
voor StageMatchT!